Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Συναντήσεις εκπροσώπων ΕΛΜΕΠΑ με Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για τη στήριξη των ωφελούμενων του προγράμματος ΤΕΒΑ

Την Τρίτη 30.06.2020 και τη Δευτέρα 13.07.2020πραγματοποιήθηκαν με τηλεδιάσκεψη συναντήσεις της κας Παπαδακάκη Μαρίας, Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας και Δ/ντριας του Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας (LaHeRS), του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) με το Δήμαρχο Σητείας, κ. Ζερβάκη Γιώργο και το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Στεφανάκη Ιωάννη για τις ανάγκες του έργου το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018–2019».

Την Τετάρτη 15.07.2020, για τις ανάγκες του ίδιου έργου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δήμο Αγίου Νικολάου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Ζερβό Αντώνιο, τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο σε θέματα Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού, κ. Χαριτάκη Θωμά, καθώς και την Εντεταλμένη Σύμβουλο, από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας, κας Φανουράκη Ευαγγελίας.

Οι συναντήσεις οδήγησαν σε γόνιμη συζήτηση με μοναδικό σκοπό την ουσιαστική υποστήριξη των ωφελούμενων του προγράμματος.