Εκδήλωση στο “Σπίτι του Πολιτισμού” στο Ρέθυμνο για την προώθηση της απασχόλησης

Τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 και ώρα 6:00-9:00μ.μ, στο «Σπίτι του Πολιτισμού», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνου, την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρεθύμνου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης η επόμενη ενημερωτική συνάντηση στην οποία καλούνται εργοδότες, άνεργοι, επιχειρηματίες, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, αλλά και ιδιώτες, για να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα προώθησης της απασχόλησης του ΕΛΜΕΠΑ. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από το ΕΛΜΕΠΑ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, ως συνοδευτικό μέτρο του ΤΕΒΑ και απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αλλά και ανθρώπους που αναζητούν εργασία. Η πλατφόρμα στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης.

Περισσότερες πληροφορίες: https://mentoring.sw.hmu.gr/

Συνδιοργάνωση:

Περιφέρεια Κρήτης, Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας (LaHeRS)
Σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρεθύμνου