ΠΕ Λασιθίου

Για τις ανάγκες του έργου το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018–2019» και για τον προγραμματισμό των επιμέρους ενεργειών, η επιστημονικά υπεύθυνη κ. Μαρία Παπαδακάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛΜΕΠΑ και Δ/ντρια του Εργαστηρίου LaHeRS, πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των Δήμων της Κρήτης. Στο πλαίσιο των συναντήσεων διατυπώθηκαν απόψεις, τέθηκαν προβληματισμοί και μέσα από γόνιμο διάλογο ενισχύθηκε η επιθυμία για την έναρξη μιας εποικοδομητικής συνεργασίας, στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω συναντήσεις:

Π / Δήμος  Ημερομηνία / τόποςΣυμμετέχοντες /ουσες
Π Λασιθίου Δήμος Σητείας30.06.2020 τηλεδιάσκεψηΑντιδήμαρχος Ιεράπετρας, Χατζημαρκάκη Χ.
Π Λασιθίου Δήμος Σητείας30.06.2020 τηλεδιάσκεψηΔήμαρχος Σητείας, Ζερβάκης Γ.
Π Λασιθίου Δήμος Οροπεδίου13.07.2020 ΤηλεδιάσκεψηΔήμαρχος Οροπεδίου, Στεφανάκης Ι.
Π.Ε Λασιθίου Δήμος Αγίου Νικολάου15.07.2020 ΔημαρχείοΔήμαρχος Αγίου Νικολάου, Ζερβός Α., Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού, Χαριτάκης Θ., Εντεταλμένη Σύμβουλος, Τμήμα Δημόσιας Υγείας, Φανουράκη Ε..

Φωτογραφικό υλικό

Δήμος Αγίου Νικολάου, 15.07.2020

Δράσεις Προβολής & Διάχυσης

https://www.neakriti.gr/article/kriti/1584290/dimos-agiou-nikolaou-dieurunei-tin-sunergasia-tou-me-to-elliniko-mesogeiako-panepistimio/