Δήμος Αποκορώνου

Η παρουσίαση της πλατφόρμας ανάπτυξης δεξιοτήτων και προώθησης της απασχόλησης, η οποία δημιουργήθηκε από το Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, στο Δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν, εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, ο κ. Καμπουράκης Λάμπρος, αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, η κα Παπαδακάκη Μαρία, διευθύντρια Εργαστηρίου LaHeRS, ΕΛΜΕΠΑ και η κ. Σπυριδάκη Αικατερίνη, υποψήφια διδάκτωρ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Σχολή Επιστημών Υγείας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η διευθύντρια του ΙΕΚ Αποκορώνου, κ. Λιανδρή καθώς και Αντιδήμαρχοι του Δήμου, η κοινωνική λειτουργός του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” Δήμου Αποκορώνου, κ. Φιλία Αναστασάκη και οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου κ. Μαργαριτάκη Κατερίνα και κ. Αποστολάκη Κλειώ.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Αποκορώνου, στη συζήτηση αναλύθηκε ο σκοπός της πλατφόρμας που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά και την εργασιακή καθοδήγηση ωφελούμενων, ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και όχι μόνο, με απώτερο σκοπό την εύρεση εργασίας, την ενίσχυση ατομικών δεξιοτήτων και την κατάλληλη επαγγελματική καθοδήγηση.

Αφίσα εκδήλωσης

Φωτογραφικό υλικό

Δράσεις Προβολής & Διάχυσης

https://agonaskritis.gr/421645-2/