Βίντεο

Επιστημονικό δίκτυο για την ασφάλεια των ποδηλάτων και τα κράνη

Τα Τροχαία Είναι Πληγή

Το Εργαστήριο του ΤΕΙ-Κ συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης, με κεντρικό μήνυμα «Τα τροχαία είναι πληγή!». Σε συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες του τόπου (Τροχαία Ηρακλείου, ΕΚΑΒ Κρήτης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικων Αστυνομίας, ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου), προχωρούν σε εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου για το μείζον θέμα των τροχαίων συμβάντων -θανάτων και τραυματισμών.

Στο πλαίσιο αυτό, ως πρώτη παρέμβαση έχει επιλεγεί η υλοποίηση και παρουσίαση ειδικών τηλεοπτικών βίντεο – σποτ που θα πραγματεύονται συγκεκριμένα και σημαντικά μηνύματα για τις τροχαίες συγκρούσεις, τις αιτίες και τις επιπτώσεις τους.
Την προσπάθεια αυτή στηρίζει συνολικά ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV με τεχνική κάλυψη και ενεργό συμμετοχή δημοσιογράφων και προσωπικού, ενώ το συντονισμό των φορέων επιτελεί ο κοινωνικός λειτουργός κ. Σαριδάκης Γ. ως εμπνευστής της εξελισσόμενης πράξης.

Ας νικήσουμε την ενδοοικογενειακή Βία

"Ας νικήσουμε την ενδοοικογενειακή Βία"

"Μη σιωπάς, μην ανέχεσαι την κακοποίηση. Προστάτευσε την ζωή και την αξιοπρέπειά σου. Υπάρχουν ειδικοί και θεσμοθετημένες διαδικασίες για να βοηθήσουν εσένα και την οικογένεια σου."Μία πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, σε παραγωγή της ΚΡΗΤΗ TV.Λίγα λόγια για την ταινία: https://goo.gl/pkXbiK___Σενάριο – Συντονισμός: Γιώργος ΣαριδάκηςΣκηνοθεσία: Ρένα ΣκουρογιάννηΔ/νση φωτογραφίας: Αντώνης ΡενιέρηςΟπερατέρ: Αντώνης Στυλιανάκης, Μάνος ΛιανδράκηςΔ/νση Παραγωγής: Μαρίνος ΜαυρίδηςΜουσική: Halilatron

Δημοσιεύτηκε από neakriti.gr στις Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Αποσπάσματα βίντεο για τις δράσεις ψυχοκοινωνικής στήριξης των ωφελούμενων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ)

Δράσεις ψυχοκοινωνικής στήριξης ωφελούμενων ΤΕΒΑ