ΠΕ Λασιθίου

Συνολικά τέσσερα (4) βιωματικά εργαστήρια και διαδραστικές ημερίδες οργανώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου τα οποία απευθύνονταν σε όλους τους ωφελούμενους της Πράξης «Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019», ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους και την παροχή βασικών οδηγιών πρόληψης και διαχείρισης ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών και σύνθετων κοινωνικών καταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα, στην ΠΕ Λασιθίου υλοποιήθηκαν οι παρακάτω ημερίδες:

Δήμος Αγίου Νικολάου

Ημερίδα με θέμα “Άκου..Μίλα..Προστάτευσε” (Βία κατά των γυναικών) το 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30-20:30, στο κινηματοθέατρο ΔΡΗΡΟΣ της Νεάπολης.

Δήμος Αγίου Νικολάου

Ημερίδα με θέμα “Εργασιακή καθοδήγηση, Δια βιού Μάθηση και Ένταξη στη Αγορά Εργασίας: Ένα νέο εργαλείο για την υποστήριξη των ανέργων” την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00 -13:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου.

Δήμος Σητείας

Ημερίδα με θέμα “Εργασιακή καθοδήγηση, Δια βιού Μάθηση και Ένταξη στη Αγορά Εργασίας: Ένα νέο εργαλείο για την υποστήριξη των ανέργων” , Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 13:00-15:00, στην αίθουσα του Πολύκεντρου Σητείας.

Δήμος Ιεράπετρας

Ημερίδα με θέμα “Εργασιακή καθοδήγηση, Δια βιού Μάθηση και Ένταξη στη Αγορά Εργασίας: Ένα νέο εργαλείο για την υποστήριξη των ανέργων”, την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 -13:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.