ΠΕ Ρεθύμνης

Συνολικά τέσσερα (4) βιωματικά εργαστήρια και διαδραστικές ημερίδες οργανώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, τα οποία απευθύνονταν σε όλους τους ωφελούμενους της Πράξης «Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019», ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους και την παροχή βασικών οδηγιών πρόληψης και διαχείρισης ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών και σύνθετων κοινωνικών καταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα, στην ΠΕ Ρεθύμνης υλοποιήθηκαν οι παρακάτω ημερίδες:

Δήμος Ρεθύμνης

Ημερίδα με θέμα “Διαχείριση Άγχους”, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00-14:00, στην αίθουσα “το Σπίτι του Πολιτισμού” στο Ρέθυμνο.

Δήμος Ρεθύμνης

Ημερίδα με θέμα “Εργασιακή καθοδήγηση, Δια βιού Μάθηση και Ένταξη στη Αγορά Εργασίας: Ένα νέο εργαλείο για την υποστήριξη των ανέργων”, στις 15 Μαίου 2023 και ώρα 18:00-21:00, στην αίθουσα “το Σπίτι του Πολιτισμού” στο Ρέθυμνο.

Δήμος Αμαρίου

Ημερίδα με θέμα “Εργασιακή καθοδήγηση, Δια βιού Μάθηση και Ένταξη στη Αγορά Εργασίας: Ένα νέο εργαλείο για την υποστήριξη των ανέργων” , στις 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00-14:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου στην Αγία Φωτεινή.

Δήμος Μυλοποτάμου

Ημερίδα με θέμα “Εργασιακή καθοδήγηση, Δια βιού Μάθηση και Ένταξη στη Αγορά Εργασίας: Ένα νέο εργαλείο για την υποστήριξη των ανέργων” στις 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 9.30 – 10.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων των κοινωνικών δομών Δήμου Μυλοποτάμου στο Πέραμα.