Εκδήλωση για την ολοκλήρωση του Προγράμματος Δρόμο-Λόγια Ζωής, LaHeRS, ΤΕΙ-Κρήτης

Η Αντιδημαρχεία Ηρακλείου και το ΤΕΙ-Κρήτης(Εργαστήριο Υγείας & Οδικής Ασφάλειας (http://lahers.seyp.teicrete.gr/), σας ενημερώνουν ότι, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου,πραγματοποίησαν στην αίθουσα τελετών της Σχολής Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, εκδήλωση για την δημιουργική ολοκλήρωση του Προγράμματος Προαγωγής Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς μαθητών του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πακέτο  «ΔΡΟΜΟ-λόγια ΖΩΗΣ».

Η Διευθύντρια του Εργαστηρίου κ. Μαρία Παπαδακάκη και οι συνεργάτες της κ. Γεωργία Τζαμαλούκα, κοινωνική ψυχολόγος και Σταυρούλα Λιόλιου, ψυχολόγος με ειδίκευση στην συμβουλευτική παιδιών και εφήβων, παρουσίασαν στους συμμετέχοντες τις κύριες πτυχές του Προγράμματος και την αξιολόγηση του.

Ομάδες εκπαιδευτικών από την Α/θμια (κκ Αργ. Σταυρουλάκη, Μ. Μαραυγάκη, Ε. Κριτσωτάκη, Αικ. Λιοντάκη, Ι. Βραχνάκη, Ν. Λυραντζάκη, Κ. Τζώρτζογλου & Κ. Μανουσάκη) και Β/θμια Εκπαίδευση (κκ Α. Μιχαηλίδη & Α. Χατζηπαναγιώτης), οι οποίοι παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πακέτο  «ΔΡΟΜΟ-λόγια ΖΩΗΣ», με ιδιαίτερη ικανοποίηση επέδειξαν τις προσπάθειες τους για την μετατροπή των γνώσεων και την ευαισθητοποίησή τους σε καλές πρακτικές, δημιουργικές δράσεις και παρεμβάσεις στο σχολικό περιβάλλον, σε συνεργασία με τους μαθητές τους, για την υιοθέτηση συμπεριφορών και κουλτούρας οδικής ασφάλειας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και συμμετείχαν ενεργά εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων, γονείς και φοιτητές.

Τέλος, με την παρουσία και την συμβολή τους στην συζήτηση των αποτελεσμάτων του έργου και στην προοπτική ανάπτυξης νέων δράσεων, διακρίθηκαν ο Πρύτανης του ΤΕΙ-Κ καθ. κ. Ν. Κατσαράκης, ο Αντιδήμαρχος  κ. Γ. Βλαχάκης, ο αν. Δ/ντης Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κ. Θεοφάνους, ο Υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου κ. Στ. Καρακούδης, ο Αστυνομικός υποδιευθυντής Λασιθίου κ. Ν. Χρυσάκης και ο Πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ κ. Γιάννης Λιονάκης.