6η Εκδήλωση Κυκλοφοριακής Αγωγής 28-29 Σεπτεμβρίου 2019

Το παιδικό οικογενειακό ραδιόφωνο Family fm 89.5, διοργανώνει την “6η Εκδήλωση Κυκλοφοριακής Αγωγής”  για όλη την οικογένεια! Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα είναι και φέτος διήμερη όπως κάθε χρόνο και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 – 20:00, (διάλειμμα 14:30-17:00) στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Στην πραγματικότητα είναι ένα Δια δραστικό Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής με περισσότερες από 20 στάσεις θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για παιδιά αλλά και για γονείς με δια δραστικές παρουσιάσεις θεμάτων που αφορούν την οδική ασφάλεια από επιστημονικούς συνεργάτες και χορηγούς.

Είναι η 6η χρονιά διοργάνωσης της εκδήλωσης Κυκλοφοριακής αγωγής η οποία έχει γίνει θεσμός στο Ηράκλειο Κρήτης με επισκέπτες οικογένειες-ακροατές να ξεπερνούν τις 8000.

Κάθε χρόνο διαπιστώνουμε την ανάγκη όλων και περισσότερων δράσεων με θέμα την οδική ασφάλεια, με αφορμή την αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων στο Νησί μας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει εθελοντικά για 6η συνεχή χρονιά ο Δικηγόρος και Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης κύριος Βαγγέλης Αυγουλάς εκπροσωπώντας το κοινωνικό ενημερωτικό πόρταλ www.meallamatia.gr.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Να μειωθούν άμεσα τα τροχαία δυστυχήματα, εκπαιδεύοντας σημερινούς παρατηρητές των γονιών και κατ’ επέκταση τους αυριανούς οδηγούς.

Οχήματα ανατροπής και πρόσκρουσης από τις σχολές οδηγών Στεφανάκη, αλληλεπίδραση με τα σώματα ασφαλείας ΤΡΟΧΑΙΑ,ΕΜΑΚ,ΕΚΑΒ, βόλτα με μπαταριοκίνητα οχήματα από τη ΔΗ.Κ.Ε.Η σε κανονική διαδρομή με σήματα και Δεκάδες δραστηριότητες από τους χορηγούς και τους φορείς που συμμετέχουν.

Θα υπάρχει bazaar σχολικών από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκέντρωση τροφίμων για τις Ανάγκες της Διακονίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών από το Εθελοντικό Σωματείο ΟΙ ΑΤΑΧΤΟΙ.

 

Η εκδήλωση θα είναι με Ελεύθερη είσοδο με κληρώσεις δώρων στις οικογένειες επισκέπτες.

Ευχαριστούμε για τη Στήριξη

ΧΟΡΗΓΟΙ :

ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ HOTELS&RESTAURANTS,  MEDIA STROM ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  PAIDOKOSMOS.GR, ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ, GOLDAIR CARGO, ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΑΔΙΚΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ,ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

KENΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ,ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΔΕΛΤΑ ΙΚΤΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ,AUTOFITSPECIALCARSERVICE (ΓΙΟΦΥΡΟ), ANEK LINES – BLUE STAR FERRIES,GK STUDIO ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΦΟΣ,ΣΤΑΘΩΡΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ,SUPERMARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΣΕΙΔΕΣ,ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ:

ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ KRIVEK,CRETAINTERCLINIC,ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΡΑΪΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ, ΓΙΑΧΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ABRACADABRA, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΚΑΦΕΣ ΤΣΙΡΟΓΑΛΑΚΗ, ΟΠΤΙΚΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ, ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΝΕΛΟΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΤΟΥΣΗΣ, LET’SWASH, KUMONCENTER ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΦΑΚ, STUDIOJULIANI, NOVA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ NTONALT,ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ,ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕΛΗΝΑΡΙ,ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣDELICATESSEN,KARMAWELLNESSSTUDIO,FERUMGYM,ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHOTOKANKARATEDO ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΜΥ ENGLISHLANGUAGECENTER

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΡΟΧΑΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΜΑΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΚΑΒ, SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (LAHERS),ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΔH.Κ.E.Η,ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙ ΑΤΑΧΤΟΙ,ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,WWW.MEALLAMATIA.GR.