Βιωματικό εργαστήρι για γονείς στο 4ο και 50ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων και της προέδρου κ. Φιλαρετης Χρονακη πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήρι στο 4ο και 50ό Δημοτικό Σχολείο (ΤΑΛΩΣ) με θέμα “Ο θεσμός της οικογένειας και οι σχέσεις των μελών μεταξύ τους, γονέων -παιδιών και αδερφών”. Συντονιστριες του εργαστηρίου ήταν οι κ.Παπαδακάκη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνικής Εργασίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και η κ. Πιτσικάκη Σοφία, κοινωνική λειτουργός MSc, Στέλεχος 1ης ΣΔΕΥ Ηρακλείου, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Δια Βίου Μάθησης και Επιστημονική συνεργάτης Εργαστηρίου LaHeRS, ΕΛΜΕΠΑ.

Η δομή του εργαστηρίου ενθουσίασε τους γονείς!! Οι ερωτήσεις ήταν πολλες, ο διάλογος αρκετά ζωντανός κι εποικοδομητικός και όλοι έφυγαν με απαντησεις  στις απορίες τους και με την ευχή αυτή η όμορφη εκδήλωση να επαναληφθει σύντομα!!

Ευχαριστουμε την κ  Φιλαρέτη Χρονακη και τα μέλη του ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου Καμινίων, τους Διευθυντές των δύο σχολείων, κ Μαρκογιαννάκη Σοφία του 4ου και κ.Μηλαθιανάκη Γεώργιο του 50ού για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, καθώς και τους δραστήριους Προέδρους των δύο Συλλόγων κ.Χαρά Μακρυδάκη και κ. Μανώλη Τσουρή και βεβαίως τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!