Η πλατφόρμα εργασιακής καθοδήγησης και προώθησης της απασχόλησης παρουσιάστηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

Με επιτυχία εξελίσσεται αυτές τις ημέρες και μέχρι και τις 25 Ιουλίου 2023, στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου Κρήτης, η ετήσια Έκθεση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης (Α.Σ.Γ.Ε.Κ.) με τίτλο «Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης και του Επιχειρείν» σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου 2023 προσκλήθηκε η κ. Μαρία Παπαδακάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και ο κ. Λάμπρος Καμπουράκης, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, και παρουσίασαν την καινοτόμο πλατφόρμα Προώθησης της Απασχόλησης (https://mentoring.sw.hmu.gr/), την οποία δημιούργησε το Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΕΛΜΕΠΑ για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι δύο εισηγητές έδωσαν έμφαση στις δυνατότητες πρακτικής εφαρμογής της πλατφόρμας στην καθ’ ημέρα πράξη των επιχειρήσεων και παρότρυναν τους παρευρισκόμενους να διαδώσουν το εργαλείο σε άτομα που αναζητούν και σε επιχειρήσεις που προσφέρουν εργασία, καθώς και σε νέους που αναζητούν μια καθοδήγηση για την επιλογή επαγγέλματος ή ακόμη και σε άτομα που ενώ εργάζονται επιθυμούν να γνωρίσουν ένα νέο τομέα απασχόλησης που τους ενδιαφέρει. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που ενδιαφέρθηκε και ενημερώθηκε για τις πολλαπλές ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες της πλατφόρμας ενώ απόλαυσε και τις παράλληλες δράσεις που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της ημέρας.

Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρου του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης κ. Εβελίνα Μπάκιντα και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την ευγενική πρόσκληση και ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες στο έργο τους !