Ανοιχτή συζήτηση για την καθημερινότητα του Παιδιού στο Σχολείο

Με χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη για αυτήν την σχολική χρονιά εκδήλωση που οργανώνει το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.
Την Κυριακή 19/1/2020 και ώρα 17:30-20:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 16ο Δημοτικoύ Σχολείου Ηρακλείου, Κρήτης.

Θα γίνει παρουσίαση και ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Η καθημερινότητα του παιδιού μου στο σχολείο. Πώς μπορώ να βοηθήσω;».
Θα συζητηθούν τα καθημερινά προβλήματα που φέρνει το παιδί στο σπίτι από το σχολείο και τρόποι διαχείρισής τους από το γονέα. Τα προβλήματα μπορεί να αφορούν δυσκολίες στις σχέσεις του με άλλα παιδιά ή με τον εκπαιδευτικό.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι:
α) Μαρία Παπαδακάκη, ΜΡΗ, PhD, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας LaHeRS (https://lahers.hmu.gr/).
β) Σταυρούλα Λιόλιου, Ψυχολόγος MSc με ειδίκευση στην ψυχολογία παιδιού και εφήβου, ειδικευμένη στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία και επιστημονική συνεργάτιδα του Εργαστηρίου LaHeRS του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
γ) Αικατερίνη Κανετάκη, MSc, Σχολική Ψυχολόγος, ειδικευμένη στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία και επιστημονική συνεργάτιδα του Εργαστηρίου LaHeRS του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.