ΕΣΠΕΡΙΔΑ 5ΟΥ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας, που έχει υπογράψει το Σχολείο μας με το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22/3/2023 και ώρα 17.00-19.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 5ου Γενικού Λυκείου, Σκεπεντζή 31 Κηπούπολη, Εσπερίδα με θέμα «Συμπορεύομαι ως γονιός με τον/την έφηβο/η, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του/της παράλληλα με τις δικές μου».

Η Εσπερίδα είχε βιωματικό χαρακτήρα και έδωσε την ευκαιρία στους/στις παρευρισκομένους/νες  να ανταλλάξουν προβληματισμούς και απόψεις, επ΄ ωφελεία των παιδιών τους, αξιοποιώντας την παρουσία εξειδικευμένων επιστημόνων, γυναικών και ανδρών,  του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., σε θέματα που άπτονται της δύσκολης αλλά και γοητευτικής εφηβικής ηλικίας.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών, o Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων και η Μαθητική Κοινότητα του Σχολείου μας ευχαριστούμε θερμά τον παραπάνω φορέα για την εξαιρετική συνεργασία. 

Για τη συγκεκριμένη δράση, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κ. Πεδιώτη Νεκταρία, κοινωνική λειτουργό και υποψήφια Διδάκτορα του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, της οποίας τα ενδιαφέροντα εμπίπτουν στη γονεϊκή στήριξη, την κ. Βασιλάκη Έφη, κοινωνική λειτουργό, την κ. Δημητράκη Μεταξία, κοινωνική λειτουργό και ψυχοθεραπεύτρια καθώς και την τελειόφοιτη φοιτήτρια και τον τελειόφοιτο φοιτητή, του ίδιου τμήματος,  κ. Ποιμενίδου Σοφία και κ. Ανδρικίδη Μιχάλη.