Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης

Στις 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επίσκεψη στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου με στόχο την ευαισθητοποίηση μιας ομάδας σε θέματα τροχαίων συμβάντων και δικαστικής αναπαράστασης σε τέτοια θέματα. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από την κ. Παπαδακάκη Μαρία, Καθηγήτρια Εφαρμογών και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας (LaHeRS), του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης με συμμετοχή των συνεργατών του εργαστηρίου LaHeRS κ. Παχιαδάκη Μαρία και κ. Σταυροπούλου Σταυρούλα, καθώς και κ. Θανοπούλου Ιωάννα, κ. Σπανακάκη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω, κ. Χραπάλου Ιωάννα, κ. Χατζηορφανού Ελένη, κ. Τσιρώνη Γεωργία, κ. Παναγιωτίδης Άγγελος, κ. Κουτσουπάκη Κωνσταντίνα και κ. Μιχαλάκη Δάφνη.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επίσκεψη στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου με στόχο την ευαισθητοποίηση μιας ομάδας σε θέματα οδικής κυκλοφορίας και οδικής συμπεριφοράς. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τους συνεργάτες του Εργαστηρίου LaHeRS κ. Σπανακάκη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω, κ. Χραπάλου Ιωάννα, κ. Παναγιωτίδη Άγγελο και κ. Κουτσουπάκη Κωνσταντίνα.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επίσκεψη του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου, στο Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε πρακτική άσκηση με χρήση του προσομοιωτή οδήγησης. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από την κ. Παπαδακάκη Μαρία, Καθηγήτρια Εφαρμογών και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης και τους συνεργάτες του Εργαστηρίου, κ. Βασιλάκη Εμμανουήλ, κ. Παχιαδάκη Μαρία και κ. Σταυροπούλου Σταυρούλα, καθώς και κ. Θανοπούλου Ιωάννα, κ. Σπανακάκη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω, κ. Χραπάλου Ιωάννα, κ. Χατζηορφανού Ελένη, κ. Τσιρώνη Γεωργία, κ. Παναγιωτίδης Άγγελος, κ. Κουτσουπάκη Κωνσταντίνα και κ. Μιχαλάκη Δάφνη.