Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση παιδιών ΑμεΑ – Αποδοχή της Διαφορετικότητας στην Οικογένεια και το Σχολείο» στον Δήμο Χανίων

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Akali στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, εκδήλωση ως συνοδευτική δράση προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), με τη μορφή βιωματικής ημερίδας με θέμα “Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση παιδιών ΑμεΑ – Αποδοχή της Διαφορετικότητας στην Οικογένεια και το Σχολείο“.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας Δήμου Χανίων και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης,με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.

Τη βιωματική ημερίδα συντόνισαν και εμψύχωσαν η κ. Παπαδακάκη Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, και οι κ. Κουνάλη Βασιλική, Καργιωτάκη Αγγελική και Λουκαδάκης Εμμανουήλ, εξειδικευμένοι επιστήμονες στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Χανίων, στην Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε όλους τους Συλλόγους, επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας, εκπαιδευτές, φροντιστές, ωφελούμενους του προγράμματος όπως και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.