Τιμήθηκε ο ιδρυτής του Εργαστηρίου Υγείας και Οδικής Ασφάλειας σε εκδήλωση για τα αφυπηρετήσαντα μέλη του προσωπικού ΤΕΙ Κρήτης – ΕΛΜΕΠΑ 2014-2023

Μια βραδιά, αφιερωμένη στα μέλη του προσωπικού ΤΕΙ Κρήτης – Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) που αφυπηρέτησαν κατά την περίοδο 2014-2023, διοργανώθηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης», στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου. Η εκδήλωση είχε σκοπό την αναγνώριση εκ μέρους της κοινότητας του ΕΛΜΕΠΑ της δημιουργικής θητείας και της πολυετούς προσφοράς του προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης – ΕΛΜΕΠΑ που υπηρέτησε και αφιέρωσε 30 και πλέον χρόνια από τη ζωή του στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναμεσα σε πολλούς σημαντικούς ανθρώπους του Πανεπιστημίου μας, τιμήθηκε και ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Ιωάννης Χλιαουτάκης για τη σημαντική προσφορά του στη διδασκαλία και την έρευνα. Ιδιαίτερα υπερήφανοι ένιωσαν όλοι οι συνεργάτες του στο Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας, που υπήρξαν συνοδοιπόροι του για πολλά χρόνια στο έργο του. Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση στο φουαγιέ του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης». Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: